I sommar har du chansen att vinna en sprillans ny cykel från Monark. Om du skulle vinna en cykel, vart skulle din cykelutflykt gå och vem skulle du ta med?  

För att vara med och tävla gör du så här: gå med i min klubb (om du inte redan är medlem), fyll i formuläret nedan och skriv en motivering om varför du ska vinna. Jag utser en vinnare varje månad i juni, juli och augusti. Lycka till!

Tävlingsvillkor: Tävlingen arrangeras av Metsä Tissue AB vars anställda inte får delta. Tävlingen startar 29 Maj 2017 och avslutas 27 augusti 2017. För att delta i tävlingen måste du vara 18 år gammal, bo i Sverige och vara medlem i Klubb Serla. Genom att delta i tävlingen accepterar du att dina personuppgifter används för tävlingens genomförande.

Vinsten är en 9-växlad cykel, modell Humlan från Monark, värde 7 495 kr. En jury bestående av representanter från Metsä Tissue utser en vinnare per månad den 26 juni 2017, 31 juli 2017 och 28 augusti 2017. Juryns beslut kan inte överklagas och vinsten kan inte bytas mot kontanter. En deltagare kan vinna högst en cykel. Ett tävlingsbidrag per deltagare räcker för att vara med i tävlingen hela sommaren. Vinnarna kontaktas via e-post och namnen publiceras på Serla Ekorrens Facebook-sida och här på sajten. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Inte medlem i Klubb Serla?

Som medlem i Klubb Serla kan du samla koder som finns på Serla-produkternas förpackningar och lösa in dessa mot poäng på ditt klubbkonto. Poängen kan du sedan lösa in mot roliga och användbara premier. Börja fylla ditt nötförråd!

Läs mer och bli medlem