I sommar har du chansen att vinna en sprillans ny cykel från Monark. Om du skulle vinna en cykel, vart skulle din cykelutflykt gå och vem skulle du ta med?  

För att vara med och tävla gör du så här: gå med i min klubb (om du inte redan är medlem), fyll i formuläret nedan och skriv en motivering om varför du ska vinna. Jag utser en vinnare varje månad i juni, juli och augusti. Lycka till!

Tävlingen är avslutad. Stort tack till alla som var med och tävlade!

 

 

Tävlingsvillkor: Tävlingen arrangeras av Metsä Tissue AB vars anställda inte får delta. Tävlingen startar 29 Maj 2017 och avslutas 27 augusti 2017. För att delta i tävlingen måste du vara 18 år gammal, bo i Sverige och vara medlem i Klubb Serla. Genom att delta i tävlingen accepterar du att dina personuppgifter används för tävlingens genomförande. Vinsten är en 9-växlad cykel, modell Humlan från Monark, värde 7 495 kr. En jury bestående av representanter från Metsä Tissue utser en vinnare per månad den 26 juni 2017, 31 juli 2017 och 28 augusti 2017. Juryns beslut kan inte överklagas och vinsten kan inte bytas mot kontanter. En deltagare kan vinna högst en cykel. Ett tävlingsbidrag per deltagare räcker för att vara med i tävlingen hela sommaren. Vinnarna kontaktas via e-post och namnen publiceras på Serla Ekorrens Facebook-sida och här på sajten. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Grattis!

Vi gratulerar de lyckliga vinnarna: 

Juni: Fredrik Hansson

Jag skulle göra en cykelutflykt med min kompis Kjell till Gnesta. För att det är så underbart vackert där på sommaren. Under färden dit njuter vi av den svenska naturen och allt den har att ge. Vi stannar till och har picknick under skuggan av en stor ek. När det behövs så använder vi oss av Serlas produkter. Papper för att torka om någon råkar spilla, dryck eller likören illa. Om kedjan hoppar av tar vi fram en rulle med tork, så blir det enkelt att göra rent både cykel och nävar. När färden sedan går vidare över stock och sten är vi båda mycket nöjda med Serlas produkter som håller en topp kvalitet. Väl framme i Gnesta tar vi oss sedan ett välförtjänt dopp. Sedan tar vi kaffe med dopp och använder återigen serlas produkter som vi tycker ligger på topp. Vi två vagabonder strosar nu runt i Gnesta och besöker/ kollar in hus som är till salu. Avslutningsvis besöker vi hembygdsgården och kollar in den gamla Forden. Sedan bär det av mot Stockholm igen men väl där känner vi att vi snart måste ut på den nya cykeln igen...

Juli: My Samuelsson

Om jag denna cykel får, resan till Österlen går. Med mig har jag min lilla hundvalp Betty i en korg, vi skulle göra succé på både landsväg och torg.  En förpackning Serla Handy har vi med oss på vårt lilla äventyr, den kommer väl till pass vart vi än kosan styr.

Augusti: Gun Sättermann

Jag spänner fast en barnstol där bak. Åker på cykel utflykt med ett litet barnbarn så klart. Cyklar till närmsta skog med barnbarnet Saga (2 ½ år), vi har det underbart. Vi ska fika, sjunga, plocka blåbär och kladdigt blir det ganska snart. När farmor plockar fram Serla Näsdukar, så sjunger Saga som vanligt för oss; om Serla ekorren som satt i granen och skalade kottar förståss.

Inte medlem i Klubb Serla?

Som medlem i Klubb Serla kan du samla koder som finns på Serla-produkternas förpackningar och lösa in dessa mot poäng på ditt klubbkonto. Poängen kan du sedan lösa in mot roliga och användbara premier. Börja fylla ditt nötförråd!

Läs mer och bli medlem

Vår webbplats använder cookies för att skapa en bättre och mer personlig upplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer. Stäng