Vanliga frågor

Hur kan jag få en en mjukis Serla ekorre?

Våra söta Serla ekorrar är tyvärr inte tillgängliga för försäljning. I våra butiker där Serla säljs, har vi ibland kampanjer, där du har möjlighet att komma över en söt liten ekorre, så håll ögonen öppna.

Hur kan jag sälja toalett- och hushållspapper för att tjäna pengar till min skolklass, idrottslag, förening eller liknande?

Föreningar som är intresserade av att köpa toalett- och hushållspapper till lägre pris, eller som vill tjäna pengar genom att sälja toalett- och hushållspapper, är välkomna att läsa mer på:

http://www.foreningsrullen.se, http://foreningspapper.se/ och https://teamrullen.se/

Jag vill fråga Serla om sponsring med pengar/papper/prover/mjukisdjur till min skolklass/idrottslag/hobby

Vi får en stor mängd förfrågningar angående sponsring, prover och liknande, och har tyvärr inte möjligheten att supportera flera olika enskilda förfrågningar. 

Frågor om klubben?

Klubb Serla stängdes den 3 juni 2019. När Klubben stängdes, raderades alla användarkonton samt oanvända poäng. Vi vill tacka dig för att du varit medlem i Klubben, och hoppas att du fortsättningsvis kommer använda våra Serla produkter.

Har du frågor? Vänligen läs igenom våra svar på de vanligaste frågorna: Klubb stängning

Ifall du inte hittar svar på dina frågor kan du skicka in din fråga genom formuläret till höger. Välj "Övriga frågor".

Kontakta oss

Du kan lägga till (jpg, png eller gif) bild som bifogad fil.

Finns enbart på toalett- /hushållspapper. Du hittar hylsnumret på insidan av pappröret i toalett- /hushållspappersrullen.
Du kan lägga till (jpg, png eller gif) bild som bifogad fil.

Vår webbplats använder cookies för att skapa en bättre och mer personlig upplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer. Stäng