Visste du att:

  1. Serla-produkter tillverkas i Sverige, på bruket i Mariestad.
  2. Serla är alltid ett smart och miljövänligt alternativ.
  3. Serla-rullarna varar längre. Det gör din vardag lite bekvämare eftersom du inte behöver byta rulle så ofta.
  4. Serlas-förpackningsmaterial är gjort av sockerrör, extra härligt för naturen.

Tillverkat i Mariestad

Serlas toalett- och hushållspapper är till största delen tillverkade på Katrinefors bruk i Mariestad, halvvägs mellan Stockholm och Göteborg. Här har bruket vid Vänerns strand legat sedan 1765. Mjukpapper tillverkas av ungefär 360 medarbetare på bruket.

Genom att köpa produkter tillverkade i Sverige gör du också en insats för svenska arbetstillfällen.

Miljövänligt

Återvunnen fiber och miljövänlig produktion

Genom att välja Serlas produkter gör du ett miljöval. Fiber från återvunnet material används i cirka 90 procent av Serla-produkterna. Vi arbetar stadigt med att minska vår miljöpåverkan i all verksamhet och Serlas produkter är naturligtvis svanenmärkta.

Läs mer om hållbarhet på Metsä Group

Massor från en enda rulle.

Serla gör vardagen lite bekvämare. Med toalettpappersrullar som räcker längre får du sällan slut på papper och slipper byta så ofta. Det är också mer miljövänligt, eftersom kompakta rullar minskar transportbehovet.

Hållbart förpackningsmaterial

Serlas förpackningar är gjorda av sockerrör.  Plasten är gjord av det förnyelsebara råmaterialet sockerrör istället för olja som annars brukar användas i plast. Detta förpackningsmaterial har plastens alla goda egenskaper i en form som både uppfyller miljö- och hållbarhetskraven och gör Serla-ekorren nöjd!

Förpackningarna kan återvinnas på samma sätt som vanlig plast. Ett mycket bättre val för naturen!

Vår webbplats använder cookies för att skapa en bättre och mer personlig upplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer. Stäng