Små, dagliga smarta val

Serla – Smart val för över 60 år 

Mer på rullen, kvalitet, närproducerat och genuinitet har gjort Serla till de svenska konsumenternas favorit under märkets över 60 år långa resa. Serla – smart val!

Historien börjar med G. A. Serlachius

Serlas historia började 1868 då Gustaf Serlachius öppnade en pappersfabrik i den lilla finska staden Mänttä. Namnet Serla övervägdes redan i början av århundradet men pappret såldes under flera olika namn för årtionden. Året 1961 byggdes den första moderna pappersmaskinen och det ikoniska pappret fick sitt nuvarande namn. Serla-märket föddes och resten är historia!

Så mycket bättre med ekorren

Genom årtionden har Serla mött konsumenternas föränderliga behov och 90-talet var inget undantag. Runt den tiden gjorde Serla-ekorren sitt första framträdande. Från och med 2020 har den älskade ekorren fortsatt sina äventyr på Serlas förpackningar och reklam i en mer naturlig och mer realistisk form för att fira Serlas budskap. Låt oss göra flera smarta val tillsammans!

Serla: Tillverkas lokalt

För Serla handlar det om bra vibbar – och inget ger så bra vibbar som att skära ned på otrevliga koldioxidutsläpp. Det är därför vi tillverkar vårt papper nära dig i Sverige, eftersom mindre transporter betyder mindre utsläpp. Det är också bättra för lokala företag – coolt va?

Stödja cirkulär ekonomi? Det är smart!

Tjäna! Vår naturälskande vän! Vet du vad som verkligen är smart? Att göra smarta val som stödjer den cirkulära ekonomin. Genom att köpa Serla bidrar du till ett system som tar hand om avfall och använder det igen, istället för att slänga det – ta till exempel våra GreenPack-förpackningar som är tillverkade av 60 % återvunnen plast!

Det är Serla – smart.

Valuta för pengarna: Det är så vi jobbar!

Vad sa du? Prisvärd och bra kvalitet? Självklart! Vårt papper länsar inte plånboken, men rullarna är ändå starka, sköna och långa – så du behöver inte handla så ofta! Papper av bra kvalitet som räcker länge.

Instagram